Bericht versturen
Thuis >

Shenzhen Baofengtong Electrical Appliances Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfprofiel

Fabrieksreis
Productielijn

Fabrieksinformatie

 

Werknemer 350+ werknemers
Fabrieksruimte 9000+ vierkante meter
Productlijn 5 productielijnen
Producten Schimmel 500+ sets
Injectie gietmachine 52+ eenheden
Dagelijkse output 15000+eenheden per dag
Jaarlijkse uitvoer 200 miljoen
Land van uitvoer 68+ landen
Distributiegebied Gevestigde distributeurs over de hele wereld

 

OEM/ODM
We hebben de mogelijkheid om aan de unieke aanpassingsvereisten van klanten voor zowel producten als verpakkingen te voldoen.een professionele spuitgieterijMet de steun van een ervaren vormontwikkelingsteam, een deskundige spuitgietafdeling,en ervaren CNC-machine-operatoren, zijn we flexibel in het leveren van op maat gemaakte diensten om aan de specificaties van elk aangepast product te voldoen.
Onderzoek en ontwikkeling

In de kern van onze fabriek ligt ons gerenommeerde Research and Development Team (R & D), dat als een baken van innovatie en expertise fungeert.gezondheid en veiligheid, gereedschappen, verpakking en bemonstering, ze leiden tot voortdurende vooruitgang.

 

We zijn er trots op om klanten een uitgebreide one-stop-oplossing te bieden, wat onze onwrikbare toewijding aan uitmuntendheid in R&D, ontwerp, productie en aanpassing toont.De sterke nadruk van onze fabriek op onderzoek en ontwikkeling onderstreept onze toewijding aan het leveren van geavanceerde oplossingen en blijven in de voorhoede van de industrie innovatie.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit elektrische waterflosser Auteursrecht © 2021-2024 h2o-floss.com . Alle rechten voorbehoudena.